Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 27 листопада 2011 р.

Подаруйте радість дитині на Різдво у родині


Кожний бажаючий прийняти в гості до себе на новорічно-різдвяні свята дітей з інтернатів, яким ніде подітися в період Різдвяних свят може здійснити мрію кожної дитини, зареєструвавшись в організації "Братерство сиріт" до 18 грудня 2011 року за адресою: м.Тернопіль, бульвар Шевченка, 23, офіс 69, 3-ій поверх готелю "Україна". Реєстрація розпочнеться з 05 грудня 2011 року. Графік реєстрації родин (повних і неповних) у робочі дні з 11 до 18 год. Додаткові години прийому можна буде домовитися за номером телефону у м.Тернополі: +380 352 400109 або +380 352 220321, моб. 097-4642370 (контактна особа Ігор або Володимир).

Для реєстрації  в акції необхідно мати з собою паспорт жінки й чоловіка або власний паспорт.
Другорядний документ, а саме довідку з місця роботи від 1 представника родини необхідно подати до дня реєстрації або протягом 5-ти днів після закінчення реєстрації. У довідці має бути зазначено Ваше прізвище, і'мя та по батькові, посада з найменуванням юридичної чи фізичної особи, де ви працююте і з якого числа працюєте на цій же посаді або різних посадах. Для підприємців або влаників необхідно тільки ксерокопію свідоцтва або документу, що посвідчує право на володіння чи займатися видами діяльності.
Подаруйте шанс і тепло сімейно благополуччя дітям, які мріють свято зустріти також у родинному колі. Діти є з інтернатів Тернопільської області, віком від 5-ти до 17-ти років.
Період перебування дітей є два тижні з 30/31 грудня 2011 року (з 8.00 год. / 10.00 год.) по 15 січня 2012 року (до 13 год. / 14 год.).



Додатково: Дана акція проходить на Тернопільщині з 2006 року, кількість дітей охочих потрапити на свята в родину зростає, шансів потрапити в любоячу сім'ю для дітей старшого віку є меншими, а ніж для дітей віком до 11-ти років. Будьте впевненими, що травма для дитини не та, що розтається з родиною після втішного перебування в родині, а для тої дитини, яка не може потрапити на свято в родину і залишиться в інтернаті. Бажаю всім родинам, набратися терпіння і проявитися обездоленим дітям, частинці свого і їхнього життя, щоб не залишити жодної дитини без належної уваги під час новорічно-різдвяних свят. Повірте мрію кожної дитини можете здійснити лише Ви самі, з погодженням усіма представниками родини. Дайте шанс дитині хоча один раз відчути свято в родинному теплі. Внесіть позитивні зміни у житті й розвитку дитини!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар