Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 30 квітня 2015 р.

Немає «чужих» дітей. Чи є місце під сонцем для майбутніх випускників з інтернату?




У 2015 році з Тернопільської області випускаються з 9-ти інтернатів й сиротинців 35 молодих людей (18 юнаків і 17 дівчат), але вони ще залишаються дітьми, які не мають достатніх засобів і ресурсів для повноцінного самостійного життя. А тому, громадсько-молодіжна організація «Братерство сиріт» звертається до всіх небайдужих фізичних і юридичних осіб, меценатів і благодійників із проханням надати посильну допомогу та взяти участь у щорічній програмі-акції «Діти-сироти: на порозі самостійного життя», щоб подарувати набори речей першої необхідності.

Повірте, зі слів попередніх років вихованців з інтернатів, майбутні випускники, з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, не бажають грошової підтримки, а віддають перевагу матеріальним благам, які їм допоможуть краще адаптуватися на перших порах самостійності. А саме: в першу чергу – сумка дорожня, ковдра, подушка, комплекти постільної білизни, набір рушників, столовий та кухонний посуд; в другу чергу – електричний чайник, засоби особистої гігієни та чистоти, фен-сушка, праска, куртка демісезонна, спортивний костюм та кросівки, сумочка для косметики та чоловічий ремінь. Вартість одного згаданого випускного набору складає 5000 (п’ять тисяч) гривень.

Вони, майбутні випускники з числа дітей-сиріт, живуть в умовах кризи і нестабільності, у них матеріальні труднощі, їм набагато важче пристосуватися до реалій сьогодення через відсутність батьківської підтримки. Тому, враховуючи те, що наша Організація є неприбутковою і те, що наші діти, яким ми разом з Вами, допоможемо стати на ноги, вірять у нас із Вами, вірять у те, що серед наших громадян є такі, яким не байдужі долі сиріт, котрі потребують уваги, соціального захисту та Вашої підтримки, просимо відгукнутися всіх небайдужих та подбати, щоб не залишити сам-на-сам випускника 2015 року з проблемами, у їх дорослому самостійному житті.





У минулому  2014 році було використано 43 тис. 75 грн. для забезпечення 25 випускників-сиріт речами першої необхідності: сумка дорожня, ковдра, подушка, комплект постільної білизни, рушник махровий банний, праска, електричний чайник, фен-сушка, плед, засоби особистої гігієни та чистоти, набір посуду та канцтоварів, парасоля.

Сподіваємося на Ваше милосердя та взаєморозуміння.

Банківські реквізити для пожертв і благодійних внесків: Одержувач – МО «Братерство сиріт», рах. №2600030002252 в ТОУ АТ «Ощадбанк», МФО 338545, код ЄДРПОУ 25353550.
Конт. тел. 0 (352) 400-109, 220-321, моб. 097-4642370,
ел.пошта: orphans.office@yahoo.com

З повагою,
колишній вихованець з інтернату,
президент МО «Братерство сиріт»
Володимир Мазур 


Немає коментарів:

Дописати коментар