Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 24 квітня 2012 р.

ДОПОМОЖИ ВИПУСКНИКАМ ІНТЕРНАТІВ АДАПТУВАТИСЯ ДО САМОСТІЙНОГО ЖИТТЯ


До відома всіх керівників підприємств, меценатів, спонсорів, органів влади та осіб, небайдужих до долі сиріт!


Громадсько-молодіжна організація “БРАТЕРСТВО СИРІТ” звертається до Вас із проханням надати посильну допомогу та взяти участь в благодійній акції “ДІТИ-СИРОТИ: На порозі самостійного життя, яка присвячена випускних вечорів та розрахована на 22 вихованців з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які у 2011/2012 навчальному році закінчують 9-ті і 11-ті класи та вперше пізнають реалії самостійного, дорослого життя.
Вони, майбутні випускники з числа дітей-сиріт, живуть в умовах кризи і нестабільності суспільства, у них матеріальні труднощі, їм набагато важче пристосуватися до реалій сьогодення через відсутність батьківської підтримки. А тому, будь-яка Ваша допомога для 22 сиріт стане вагомим внеском у частковому вирішенні проблеми сирітства – проблеми виживання вихованців інтернатних закладів в соціумі на перших порах після виходу у самостійне доросле життя.
Враховуючи те, що наша організація є неприбутковою (некомерційною) і те, що ці діти, яким Ви допоможете стати на ноги вірять у нас, із Вами, вірять у те, що серед наших громадян є такі, яким не байдужі долі сиріт, котрі потребують соціального захисту та Вашої допомоги, просимо позитивно відгукнутися до проблеми соціалізації та адаптації випускників з числа сиріт. Давайте разом зробимо так, щоб випускний вечір став особливим для тих, хто виховувався і зростав без батьків та без материнської ласки й любові, - так відповість кожний.


Ваші пожертви будуть спрямовані на придбання і вручення 22 наборів – речей першої необхідності, а саме: ковдра, подушка, комплект постільної білизни, костюм спортивний, кросівки, сумка дорожня, набір рушників, куртка демісезонна, електричний чайник, праска, столовий та кухонний посуд (тарілка мілка і глибока, чашка, виделка, ложки столова і чайна, ніж, каструля, сковорідка, дощичка для нарізки), засоби особистої гігієни та чистоти. Вартість одного випускного набору становить 1500 грн. 

Див. зсилку: http://prezi.com/otmdadker8ga/presentation/


А тому, просимо Вашої уваги у виділенні безоплатно посильної допомоги для випускників з числа сиріт. 


Сподіваємося на Ваше милосердя та взаєморозуміння. Банківські реквізити для перерахування пожертв і внесків: Отримувач – МО «Братерство сиріт, р/р №2600030002252 в ОПЕРВ філії – Тернопільське обласне управління АТ «Ощадбанк», МФО 338545, код ЄДРПОУ 25353550.





Конт. тел. 0 (352) 22-03-21, 40-01-09, моб. 097-4642370 (Володимир), 098-9282848 (Ігор).


З повагою,

президент МО «БРАТЕРСТВО СИРІТ»  
Володимир Мазур

Немає коментарів:

Дописати коментар