Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 29 листопада 2012 р.

ПОДАРУЙ ДИТИНІ ТЕПЛО СІМЕЙНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ – ПОДАРУЙ РАДІСТЬ СИРОТІ НА НОВОРІЧНО- РІЗДВЯНІ СВЯТА В ЩАСЛИВІЙ РОДИНІ!


Незабаром Новорічно-Різдвяні свята. У 2013 році їх чекають всі дітки. Особливим це свята є у родині. Але, де подітися дітям-сиротам і дітям, які залишені батьківського піклування? Повірте, кожна така дитина з інтернату мріє про благополучну і щасливу родину і ви можете приєднатися до цього. Прийнявши у свою родину дитину, яка мріє потрапити в сім’ю, побачити і радісно зустріти Різдво, Ви даруєте майбутнє на шанс змінити в позитивну сторону долю дитини, надихаєте новим успіхам в історії Різдва Христового.

Стати учасником може будь-яка родина, представникам якої виповнилось 18-ть років та задовольняє наступним вимогам:
1)        Учасниками можуть бути родини з Тернопільської області та міста Тернополя.

2)        Зареєструвалися в організації «Братерство сиріт» до 19.00 год. 18 грудня 2012 року за адресою: м. Тернопіль, бульвар Шевченка, 23, офіс 69, 3-ій поверх готелю «Україна», конт. тел. 0352-400109, 0352-220321, моб. 097-4642370, ел.-пошта: orphans.office@yahoo.com;

3)        Пред’явили оригінали паспортів громадян України жінки і чоловіка (для неповних сімей – один паспорт);
4)        Для приватних підприємців – копію свідоцтва про державну реєстрацію;
5)        Для фізичних осіб – довідку з місця роботи (про місце праці з якої дати та на яку посаду обіймає) або характеристика з попереднього місця роботи чи від селищної/сільської ради;
6)        Заповнили і підписали обліково-реєстраційну форму вірно і правильно. ПОПЕРЕДЖЕННЯ – при недостовірній чи не уточненій інформації Організатор без попередження має право відмовити в будь-який час без попередження чи надання будь-якої інформації про відмову.

Окремі питання, які тривожать родин:
1.      Вік дітей, з яких інтернатів?
Від 5-ти до 18-ти років – шкільний вік. На даний час це діти з м.Тернополя, смт.Коропець, м.Бережани, с.Гримайлів. Підбір дітей здійснює педагогічний колектив навчально-виховного закладу за Вашими бажаннями, але вони можуть бути зміненими до Ваших інтересів.
2.      Період та дати перебування дитини/дітей в родині під час канікул?
Два тижні. Початок з 28,29, 30 грудня 2012 року по 13 січня 2013 року (до 12.30 год.).
3.      Чи може родина взяти дітей - братиків і сестричок, їх кількість?
Кожна родина сама вирішує це питання, головне зупинитися на умовах проживання та площі, яка їх задовольнить, щоб було їм комфортно. Відносно вікової категорії треба також обдумати, бувають старші і менші, можуть бути тільки брати чи сестри.
4.      Чи не отримує дитина психологічну травму від того, що побувала в родині? Як далі?
Повірте від тих сімей, в яких побували діти, вони просто в очікуванні від того щастя, щоб їх взяти в родину, щоб не залишитися сам-на-сам в інтернаті. Більше травми може отримати та дитина, яка сама залишиться в закладі чи в класі.
5.      Що можна дарувати і чого не можна дитині?
Дітям можна все, чого вони бажають. Але ПАМ’ЯТАЙТЕ, не даруйте дітям обіцянки, коли їх Ви не виконаєте. Особливо, це стосується, коли Ваші діти або ці діти запитають: Ви мене знову візьмете на свята? Щоб запобігти ймовірним отруєнням не давайте дітям в інтернат багато продуктів, які швидко псуються.
6.      Коли очікувати на приїзд чи дзвінок від Організаторів про задоволення та прийняття позитивного рішення?
Про прийняте рішення Ви можете дізнатися від Організаторів орієнтовно за 1 день до дня виїзду. Але є випадки ї коли відмовляють в останній день. Перевірку до Вас вчинять Служби у справах дітей або Організатори спільно зі службою. Всі ці перевірки триватимуть з 20 по 27 грудня 2012 року. Не очікуйте в ці дні перевірок, перед тим до Вас зателефонують і домовляться про зустріч.
7.      Чи можна ту саму дитину взяти на інші свята, на вихідні, на літні канікули?
Так, можна. Але попередньо за місяць взяти дозвільний лист від служби у справах дітей та узгодити дане питання з директором навчально-виховного закладу.

З повагою
Володимир Мазур,
керівник щорічної програми «Подаруй радість дитині у родині»,
президент МО «Братерство сиріт», колишній вихованець з інтернату

Немає коментарів:

Дописати коментар